Demir, Çamlıyayla ilçesinde incelemelerde bulundu




Tarih: 8 Nisan 2021 Perşembe 13:40


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Çamlıyayla İlçesinde incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Ökkeş Demir, Çamlıyayla'da yapacağı incelemelerden önce, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Ozanoğlu ile birlikte ilk olarak Çamlıyayla ilçe Kaymakamı Muhammet Zencirli’yi makamında ziyaret ederek, ilçede gençlik ve spor adına yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe Kaymakamı Muhammet Zencirli, İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür etti. Demir daha sonra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Ozanoğlu ile birlikte Milli Eğitim İlçe Müdürü Mustafa Bakkal’ı makamında ziyaret ederek, Çamlıyayla Atatürk Ortaokulu’nda bulunan Spor Salonu, Halı saha ve yapılması planlanan Bocce sahasını yerinde inceledi.

 

“ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çamlıyayla doğa turizminin yanı sıra spor turizmi için de önemli bir yer olduğuna vurgu yapan Demir, "Çamlıyayla ilçemiz tarihi kültürel ve doğal zenginliğinin yanı sıra özellikle yaz aylarında artan genç nüfus potansiyeli olan önemli bir ilçemiz. Merkez nüfusu kışın 5-6 bin, yazın ise 70-80 bin arasında değişen, İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekânlarda spor ve faaliyet yapabilmesi için İl Müdürlüğü olarak bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Çamlıyayla doğa turizminin yanı sıra spor turizminde de Trekking, dağ ve su sporları gibi Branşlar için uygun bir bölge olma özelliğine sahip olan İlçemizde yaptığımız inceleme ve görüşmelerin ardından mevcut spor tesislerinin artık İlçenin gençliğine ve sporuna tam anlamıyla hizmet verebilmesi için gerekli çalışmalarımızı başlatıyoruz. İl Müdürlüğü olarak gerek spor, gerekse gençlik hizmetlerimizde özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Çamlıyayla İlçesinde yaptığı ziyaret, görüşme incelemelerin ardından İlçeden ayrıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA