TİY, zorlu rakibini geçemedi




Tarih: 28 Nisan 2021 Çarşamba 17:23


Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda konuk olduğu Eyüpspor’a 4-1 mağlup oldu. İlk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmada, maçın skoru ikinci yarıda belirlendi. İkinci yarıda Eyüpspor; Mustafa Akarslan, Erencan Yardımcı ve Görkem Bitim’in attığı gollerle galibiyete uzandı. 1. Lige çıkmayı 5 hafta önce garantileyen Eyüpspor karşısında temsilcimiz, aldığı bu mağlubiyetle, 49 puanda kaldı.

Tarsus İdman Yurdu, lider Eyüpspor’a karşı maça; Kablan Kaya Tekin, Furkan Çetinkaya, Cem Aktaş, Burak Seres, İbrahim Hırçın, Çağrı Yağız Yasak, Ahmet Furkan Özcan, Asım Hamzaçebi, Samet Eker, Eyüp Akcan ve  Furkan Küçükkara ile çıktı. 34. haftada ligin bitimine 5 hafta kala 1. lige çıkan Eyüpspor, maça; Kubilay Anteplioğlu, Uğur Akdemir, Muharrem Doğan, Doğan Can Otman, Taha Can Velioğlu, Serdar Cansu, Muhammed Akarslan, Mikail Okyar, Sadık Baş, Onur Eriş ve Erencan Yardımcı ile çıktı.Maçta ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Sadık Baş henüz 7. dakikada takımı Eyüsspor’u 1-0 öne geçiren isim oldu. Son haftaların formda isimlerinden Çağrı Yağız Yasak’ın 31. dakikada attığı golle takımına beraberlik golünü getirdi. İkinci yarıda istediği oyunu lider Eyüpspor’a karşı oynayamayan Ergün Penbe’nin öğrencileri, rakibi Eyüpspor’dan  Mustafa Akarslan, Erencan Yardımcı ve Görken Bitim’in attığı gollere engel olamadı ve ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle maçtan  4-1 yenik ayrıldı. Bu sonucun ardından Eyüpspor büyük bir rekoru da geliştirmeye devam etti. İstanbul ekibi bu galibiyetle puanını 88’e çıkardı. Eyüpspor’un lider olarak olduğu grupta, Sakaryaspor ikinci, Kırşehir Belediyespor üçüncü, Kırklarelispor dördüncü sırada yer alıyor.Misli.com 2. Lig’de gelecek hafta Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olacak.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA