AKOB 4. Ulusal Oda Müziği Yarışması




Tarih: 20 Mayıs 2021 Perşembe 12:42


Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), Mersin kent kurum ve kuruluşlarının iş birliğiyle ve Mersinli sanatseverlerin katkılarıyla genç müzisyenlerinin bir araya gelerek oda müziği grupları oluşturmalarını teşvik etmek, bu müzisyenlerin tanınmalarını sağlamak ve oda müziğine olan ilgiyi arttırmak amacıyla düzenlediği AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışması’nın dördüncüsünü 26-27 Haziran 2021 Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirecek.

Pandemi dolayısıyla geçen yıl ertelenen yarışma, koşullarının devamı nedeniyle bu yıl video kayıtları üzerinden yapılacak. Yarışmacı grupların AKOB sosyal medya hesaplarından ilan edilen şartnamede belirtildiği şekilde ilettikleri video kayıtları, Mersin’de bir araya gelecek olan Seçici Kurul tarafından iki gün boyunca birlikte değerlendirilecek.  Yarışma sonuçları, ödül töreni online olarak AKOB sosyal medya hesabından gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Ulusal boyutta dördüncüsü düzenlenecek yarışmaya 1 Ocak 1993 (28 yaşını geçmemiş olacak) tarihinden sonra doğmuş olan, Türkiye’de herhangi bir konservatuvar, müzik fakültesi, müzik okulu veya eşdeğer bir kurumda ve yurt dışında benzer eğitim kurumlarında öğrenciliklerini sürdürdüğünü veya mezun olduğunu belgeleyen T.C. uyruklu sanatçılar katılabilecek. Yarışmada Seçici Kurul olarak Yarışma Onursal Başkanı, Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneği (AKOB) Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Tütüner olurken, Jüri Başkanı Piyanist- Devlet Sanatçısı Hüseyin Sermet olacak. Yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye ise 2 bin TL ödül verilecek. Yarışmanın son başvuru tarihi 28 Mayıs Cuma günü olacak.(Haber Merkezi)


Etiket: akdenizoperabalekulübü, yarışma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA