Ankara’da yasa dışı yollarla ülkeye gelen 36 düzensiz göçmek yakalandı




Tarih: 28 Mayıs 2021 Cuma 09:10


Yeni Niğde-Ankara Otoyolu üzerinde Gölbaşı giriş istikametinde Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan 3 minibüsten aracın koltukları haricinde orta koridor ve arka bagaj kısmında istif edilmiş halde bulunan pasaportları ve kimlik belgeleri olmayan 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince, İran ülkesi üzerinden Ağrı ve Van illerimizi kullanarak Türkiye’ye kaçak giriş yapabilecek, kimlik ve pasaportları bulunmayan yabancı uyruklu düzensiz göçmenlerin ve organizatörlerin yakalanmasına yönelik yapılan istihbari çalışmalarda;

Diyarbakır ilinden yola çıkarak Ankara iline ülkemize yasadışı yollarla girmiş kaçak düzensiz göçmen taşıdığı tespit edilen 3 minibüs, Yeni Niğde-Ankara Otoyolu üzerinde Gölbaşı giriş istikametinde durduruldu.
Minibüslerin içerisi kontrol eden ekipler, aracın koltukları haricinde orta koridor ve arka bagaj kısmında istif edilmiş halde bulunan pasaportları ve kimlik belgeleri olmayan (23) Afganistan, (9) Pakistan ve (4) Bangladeş uyruklu toplamda (36) düzensiz göçmeni ve minibus şoförleri E.A. ve L.A. ve D.Ş. isimli 3 organizatörü yakalanarak gerekli adli ve idari işlemleri yapılmak üzere Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne sevk etti. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA