ÇBK’dan destek çağrısı




Tarih: 10 Haziran 2021 Perşembe 14:53


Mersin’i gelecek yıl EuroCup’ta temsil edecek olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü’nde (ÇBK) CEO Ender Ünlü, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası’nda da şampiyonluk elde edip, 3 kupayı kente kazandırmak için destek çağrısında bulundu.

Haber- Harun Bor

Ünlü, Asbaşkan Ali Adalıoğlu ve İdari Menajer Erkan Dinçay ile birlikte, kentte görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. ÇBK tesislerinde gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Ünlü, “Hedeflediğimiz 3 kupaya Mersin halkının, iş insanlarının ve basın mensuplarımızın destekleriyle ulaşacağımızı düşünüyorum. Biz, Mersin'le bütünleşmek istiyoruz. Halkımızın bizi tanıyabilmesi ve kupaları kentimize getirebilmemiz için kentimizin desteğine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

 

“ALTYAPILARINDA SÜPER LİG SEVİYESİNDE ANTRENÖR ÇALIŞTIRAN TEK KULÜBÜZ”

Ünlü, altyapılarında 350 genç olduğunu belirtirken, ÇBK'nın futbolda Altınordu, basketbolda ise Anadolu Efes gibi bir organizasyon olduğunu vurguladı. Ünlü, “Yurtiçi ve yurtdışındaki taramalarla, yeni yetenekleri basketbola kazandırıyoruz. 5 yıl içerisinde minik, yıldız ve gençlerde şampiyonluk fotoğrafını ÇBK oluşturacak. 5 yıl içerisinde A milli takımımıza en az 4 oyuncumuzu göndermeyi hedefliyoruz. Türkiye'de, altyapılarında süper lig seviyesinde antrenör çalıştıran tek kulübüz" dedi.

ÇBK'nın EuroCup'ın en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterildiğini aktaran Ünlü, "Transferlerimizi stratejik olarak erken açıklamamız, rakiplerimizi bir sonraki yıla yatırım yapmaya itti. Sporda hiçbir şeyin garantisi yok. Bir aksilik olması durumunda, Ocak ayı transfer döneminde, takımımız üzerinde ikinci hamleyi yapmak için kendimizi programladık. Bu konuyla ilgili de elimiz sağlam” diyerek sözlerini tamamladı. Asbaşkan Adalıoğlu da Çukurova Basketbol olarak yeni sezonda hedeflerinin oldukça büyük olduğunu belirterek, “Bu nedenle çok kaliteli oyuncuları bünyemize kattık. Mersin'in her kesiminin desteğini almak istiyoruz" diye konuştu. Program, dünyanın sayılı basketbol merkezlerinden biri olan ÇBK tesislerinin gezilmesi ile sona erdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA