İdmanyurdu’nda transferler hız kesmiyor




Tarih: 23 Haziran 2021 Çarşamba 14:02


Misli.com 3. Lig’de mücadele eden İçel İdmanyurdu transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı şeytanlar son olarak Furkan Işıkdemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Harun Bor

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve ligde istediği sonucu alamayan İçel İdmanyurdu bu sezona iddialı hazırlanıyor. Transfer çalışmalarına ağırlık veren kırmızı şeytanlar daha önce Ofspor A.Ş, Osmaniyespor FK, Etimesgut Bld. Spor ve 52 Orduspor FK kulüplerinde oynamış orta saha oyuncusu Furkan Işıkdemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

FURKAN IŞIKDEMİR KİMDİR?

11 Temmuz 1993 yılında Giresun’da doğan ve futbola memleketi Giresun'un amatör küme ekiplerinden İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor'un altyapısında başlayan Furkan Işıkdemir, daha sonra Giresunspor altyapısına geçti. 2011 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dahil edildi. As takım için ilk resmİ karşılaşmasına 2 Ekim 2011 tarihinde Göztepe'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA