Vali Su başkanlığında ‘İl Koordinasyon Kurulu’ toplandı




Tarih: 7 Temmuz 2021 Çarşamba 11:15


İl Koordinasyon Kurulu’nun ‘2021 Yılı 3. Toplantısı’ Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Mavi Salon’da düzenlenen toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, bölge müdürleri, il müdürleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmasında kamu kurum ve kuruluşlarının kendi görev alanına giren kamu projelerini sıkı bir şekilde takip etmesinin önemi vurgulayan Vali Ali İhsan Su, kamu projelerinde etkinlik, hız ve bitiriciliğin çok önemli olduğuna işaret etti. Sözlerinin devamında 2021 yılı itibariyle toplam proje tutarının 24 milyar 482 milyon 195 bin 710 TL olduğunu belirten Vali Su, “Yıllık ödenek 3 milyar 911 milyon 051 bin 591 TL, yılı harcaması ise 1 milyar 143 milyon 794 bin 177 lira ve nakdi gerçekleşme oranı yüzde 29,25 olarak gerçekleşti” dedi.

Vali Ali İhsan Su sözlerine şöyle devam etti: “Bizler vatandaşlarımıza hizmet için bu görevleri icra ediyoruz. Halkımızın memnuniyeti, onların huzur ve güvenliği, mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.  Müracaatları en kısa sürede sonuçlandırmak bizim birinci derecede görevimizdir. Bu bakımdan tüm kamu personelimiz, iş ve işlemlerde vatandaşlarımıza kolaylık sağlama yönünde ne gerekiyorsa yapmayı kendisine şiar edinmeli.”

Kamu kurum ve kuruluşlarının devam eden projeleriyle ilgili sunum yaptığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. (Haber Merkezi)


Etiket: vali, aliihsansu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA