Bekirde Kültür ve Sanat Evi kursiyerleri hünerlerini sergiledi




Tarih: 25 Ağustos 2021 Çarşamba 15:54


Akdeniz Belediyesine bağlı Bekirde Kültür ve Sanat Evinde dönem sonu etkinliği düzenlendi. Etkinlikte kursiyerlerin dikkat çeken el emeği ürünleri sergilenirken, çocukların halk oyunları gösterileri de büyük ilgi gördü.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Kültür ve Sanat Evleri ilçenin kültürel ve sanatsal gelişimi noktasında çalışmalarının karşılığını dönem sonu etkinlikleri ile süslüyor. Bu bağlamda emeklerini beğeniye sunmak adına Bekirde Kültür ve Sanat Evinde kursiyerlerin dönem sonu temalı sergisi, okul öncesi etkinlik sınıfının defilesi, giyim ve el sanatları sınıfının çalışmaları ile Çay Kültür ve Sanat Evi halk oyunları sınıfının dans gösterisi sahnelendi. Göreve geldikleri günden bu yana hem kadın hem de çocuklar için eğitimden kültüre, spor ve sanattan, eğlenceye birçok yeni ve farklı çalışmalara imza attıklarını kaydeden Akdeniz belediye Başkanı Muhammet Mustafa Başkan Gültak, “Aynı azimle yolumuza devam ediyoruz. Kadınlar ve çocuklarımız her daim önceliğimizdir. Kadınlarımızın kendi ayakları üstünde durmaları, çocuklarımızın içlerindeki cevheri keşfetmelerine fırsat sağlayacağız. Bu vesile ile Kültür ve Sanat Evlerimizde emek veren tüm kadınlarımızı ve çocuklarımızı kutlar; başarılarının daim olmasını dilerim” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA