Akdeniz Belediyesi’nden minik öğrencilere kar sürprizi




Tarih: 8 Şubat 2022 Salı 12:50


Akdeniz Belediyesi, yarıyıl tatili bitip okula başlayan öğrencilere kar sürprizi yaptı. Okul bahçesinde tonlarca kar gören çocuklar gönüllerince eğlendi.

Akdeniz Belediyesi, sömestr tatili sonunda eğitim yuvalarına dönen ilkokul öğrencileri için güzel bir sürprize imza attı. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Toros Dağları’nın yükseklerinden toplanıp kamyonlara yüklenen tonlarca kar; Üçocak, Fatih, 23 Nisan, Sakarya, Saadettin Bey, Güney, Mehmet Selim Kiraz ve daha birçok farklı mahallede bulunan ilkokulların bahçesine döküldü. Zil çalıp teneffüse çıkan yüzlerce çocuk, karşılarında kardan bir dağ ile karşılaşınca sevinç çığlıkları attı.

KAR EĞLENCESİNE VELİLER DE KATILDI

Okullarının bahçesindeki kardan dağa tırmanan minikler, gönüllerince eğlenip güzel bir vakit geçirdi, birbirlerine kartopu fırlattı. Çocuklarının kar eğlencesine kimi veliler de ortak oldu. Birçok veli, çocuklarının kar eğlencesini cep telefonları ile çekerken, hayatında ilk kez kar gören yaşlı bir kadın, karın tadına baktı. Öğrenciler, öğretmen ve veliler, sürpriz için Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a teşekkür ettiler.

“ÇOCUKLARIMIZI KAR SÜRPRİZİ İLE SEVİNDİRDİK”

Eğitim-öğretim dönemi ikinci yarıyılı nedeniyle kısa bir mesaj yayınlayan Başkan Mustafa Gültak; “Yarıyıl tatili biten çocuklarımıza güzel bir sürpriz yaparak, Toros Dağları’nın yükseklerinden getirdiğimiz tonlarca kar ile onları sevindirdik. Çocuklarımızın birçoğu kar ile ilk kez tanıştı, hayatlarında ilk kez kar gördü. Eğitim ve öğretim sürecine her türlü desteği verirken, çocuklarımızı da bu tür renkli etkinliklerle sevindirmeye devam edeceğiz. En kıymetli varlığımız ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza derslerinde başarılar diliyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA