İçel İdmanyurdu doludizgin




Tarih: 27 Mart 2022 Pazar 16:53


TFF 3. Lig’te heyecan 28’inci haftada oynanan maçlarla devam ediyor. Ligde şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen temsilcimiz İçel İdmanyurdu, 4’üncü sırada yer alan Orduspor ile karşı kaşıya geldi ve maçtan 1-0 galip ayrılarak, üst üste 5’inci galibiyetini aldı.

TFF 3’üncü Lig’te 22 maçtır mağlubiyet gözü görmeyen temsilcimiz İçel İdmanyurdu sahasında Orduspor ile karşılaştı. Mersin AK Parti Milletvekilleri Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in de tribünde büyük heyecanla takip ettiği maçta temsilcimiz, rakibi Orduspor A.Ş’ye karşı ilk yarının henüz başında bulduğu pozisyonlarla yoğun baskı altına aldı ve maçın 22. dakikasında forvetimiz Umut Aydın topu ağlarla buluşturdu ve temsilcimiz henüz ilk yarının ortasında 1-0 öne geçti. Golden sonra da temsilcimizin atakları ardı arkasına sürdü. İlk yarının sonlarına doğru takımımız adına golümüzü bulan Umut Aydın rakibiyle girdiği pozisyonda hakeme göstermiş olduğu sert tepki sonucu Hakem Erdem Demiştaş tarafından maçın 42. dakikasında direkt kırmızı kartla oyun dışına bırakıldı ve ilk yarı, ekibimizin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarıda yediği kırmızı kartla ikinci yarıya 10 kişi ile başlayan temsilcimiz İçel İdmanyurdu, ikinci yarıya 2 değişiklik birden yaparak başladı. Maçın 42’nci dakikasından itibaren bir kişi eksik oynayan temsilcimiz, rakibi Orduspor’a boyun eğmedi ve taraftarının desteğiyle oyunda hakimiyetini kurmaya devam etti. İçel İdmanyurdu’nun hamlelerine karşı, rakibimiz Orduspor, 61’inci dakikada 2 değişiklik birden yaptı ama temsilcimizin etkili oyununa dur diyemedi. 68’inci dakika ise Orduspor’da Bilal Gülden, yapmış olduğu faul sonucunda sarı kart gördü ve karta göstermiş olduğu tepkiyle topu sertçe yere vurdu ve maçın hakemi tarafından ikinci sarı kattan kırmız kart görerek, oyun dışında kaldı. Oyun üstünlüğü sürdüren temsilcimiz ilk yarıda attığı golle maçı 1-0 almaya başardı ve üst üste 5’inci galibiyetini alarak sahadan ayrıldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA