Akdeniz’de balık ağına 62 kilo esrar takıldı




Tarih: 12 Nisan 2022 Salı 10:43


Doğu Akdeniz açıklarında Mersin’in sınırlarında balıkçıların ağına 62 kilogram esrar takıldı, güvenlik güçlerine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, Erdemli ilçesi açıklarında Akdeniz’de avlanan balıkçılar ağı çektiklerinde bir paketle karşılaştı. Paketi ilk başta çöp zanneden, ardından içinde bir şey olduğunu düşünen tayfalar durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bildirdi. Bölgeye giden ekipler, paketi incelediğinde içerisindeki maddenin esrar olduğunu tespit etti. Güvenlik güçleri 62 kilogram olduğu öğrenilen uyuşturucu madde ile ilgili soruşturma başlattı. (İHA) 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA