Çocuğunu görmeye geldi boşanma aşamasındaki eşini rehin aldı




Tarih: 15 Nisan 2022 Cuma 13:24


Mersin’de çocuğunu görmeye geldiği evde eşini rehin alan şahıs, polisin müdahalesiyle gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, B.Ş., merkez Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesi 2695 Sokakta boşanma aşamasındaki eşi Beyza Ş.'nin evine giderek çocuğunu görmek istedi. Evde eşiyle bir süre görüşen B.Ş., daha sonra evin dış kapısını kilitleyip, kadını banyoya kapattı. Bu sırada tehditler savuran adamı duyan komşuları, durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, önce şüpheli şahıs ikna edilmeye çalışıldı. Ancak çabalara rağmen ikna olmayınca, kapıyı kırarak içeriye giren polisler, yaptığı müdahaleyle şahsı gözaltına alarak kadını kurtardı. Kurtarılan genç kadın korku dolu gözlerle apartmandan çıkarken, sorulara cevap vermedi. Gözaltına alınan B.Ş. ise işlemleri yapılmak üzere Yenişehir ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA