Otizmli ve özel çocukların lunapark sevinci




Tarih: 15 Nisan 2022 Cuma 13:33


Silifke’de, Çilek Kokulu Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki otizmli ve özel çocuklar lunaparkta gönüllerince eğlendi.

Silifke Belediyesinin aldığı kararla, Cumhuriyet alanında kurulan lunaparktaki tüm oyun alanlarından otizmli ve özel çocuklar Ramazan ayı boyunca ücretsiz yararlanacak.  Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok da çeşitli hediyeler verdiği çocuklarla birlikte davul çalıp, çarpışan oto ve oyuncak trene bindi.

OTİZMLİ VE ÖZEL ÇOCUKLAR AİLELERİ İLE BİRLİKTE GÖNÜLLERİNCE EĞLENİP ZAMAN GEÇİRDİLER. 

Altunok yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı süresince lunaparkımızı otizmli ve özel çocuklarımız için ücretsiz yaptık. Bugün de otizmli ve özel çocuklarımızla birlikte lunaparka gelerek onların sevinçlerine ortak olduk. Silifke Belediyesi olarak bizler otizmli ve özel çocuklarımız için yaşam alanları, parklar yaptık. Bu yaşam alanları ve parklarda çocuklarımız gönüllerince eğlenmektedir. Ramazan süresince lunaparkımızda mehter gösterisi, Hacivat-Karagöz ortaoyunu sergilenecek olup, etkinlikten engelli bireyler, şehit ve gazi yakınları ile çocukları ücretsiz faydalanabilecekler” dedi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA