MSK’nın şampiyon kadın hentbolcuları, kupa sevincini Seçer’le paylaştı




Tarih: 15 Nisan 2022 Cuma 13:37


Play-off müsabakalarını namağlup tamamlayarak Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne yükselen MSK Kadın Hentbol Takımı, şampiyonluk sevincini Seçer’le paylaştı. Sporcular, kazandıkları şampiyonluk kupasını Seçer’e takdim etti. Seçer, öncelikli amaçlarının Mersinlileri mutlu etmek ve kentin tanınması noktasında gayret göstermek olduğunu belirterek, “Bundan sonra da hep beraber daha güzel başarılara imza atmak için beraber olacağız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne yükselen Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Hentbol Takımı ile bir araya geldi. Hentbol Kadınlar 1’inci Ligi A Grubu’nu lider, play-off müsabakalarını da namağlup olarak tamamlayan sporcular, şampiyonluk sevincini Seçer’le paylaştı. Sporcular, şampiyonluk kupası ve üzerinde “Vahap Seçer” yazılı 33 numaralı takım formasını Seçer’e takdim etti. Seçer, “Bundan sonra da hep beraber daha güzel başarılara imza atmak için beraber olacağız” dedi.

“MERSİN İLK KEZ KADIN HENTBOL TAKIMLARINDA SÜPER LİG’DE TEMSİL EDİLECEK”

MSK Kadın Hentbol Takımı’nın şampiyonluğunu çok güzel bir başarı olarak yorumlayan Seçer, sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Hiçbir emeğin karşılıksız kalmadığını belirten Seçer, şunları söyledi: “Bu takımdır, kurumdur, ülkedir, toplumdur; disiplinli, istikrarlı, bilinçli çalışmak, emek etmek mutlaka sonunda başarıyı kaçınılmaz kılıyor. Aslında sizin de hikayeniz bu. Bu süreci yaşarken de tabi en önemlisi inanmak. İnanmak demek; yürüdüğünüz yolda hedefe ulaşmak ve başarmak için olması gereken her şeyin yarısını içeriyor. Diğer kalan yarısı da dediğim gibi bıkmadan, usanmadan, yorulmadan istikrarlı bir şekilde işinizi ciddiye alarak, işinize saygı duyarak çalışmak böyle bir sonuç getiriyor. Mersinimiz için de çok değerli, önemli. Çünkü Mersin ilk kez Kadın Hentbol Takımlarında Süper Lig’de temsil edilecek. Bu da bir ilk olma açısından çok değerli ve önemli bir başarı diye düşünüyorum. Bundan sonra da hep beraber daha birçok güzel başarılara imza atmak için beraber olacağız. Burada temel amacımız Mersinimiz, vatandaşlarımız, halkımız, ülkemiz ama nihai olarak da insanlık.”Sporun evrensel olduğunu da vurgulayan Seçer, “İnsanları bir araya getiren, barışı ve kardeşliği tesis eden ama bu arada da eğlendiren bir uğraş dalı. Tekrar tekrar hepinizi kutluyorum” ifadelerine yer verdi. MSK Başkanı Özgür Timur, Seçer’in kendilerine yönelik desteğinin önemini vurgulayarak, “Bize çok katkı yaptınız, teşekkür ediyorum. Takımımız 22 maç yaptı, 2 mağlubiyeti var. Çok başarılı bir sezon geçirdik” diye konuştu.

MSK Kadın Hentbol Takım Kaptanı İlke Şen ise “Sizin karşınıza bize sağladığınız emekler karşılığında bu kupayı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok mutluyuz gerçekten. Büyük emekler verdik. 8-9 aylık sıkı ve disiplinli çalışmanın, sizin de dediğiniz gibi sonucu. Ne mutlu ki karşınıza bize sağladığınız imkanların teşekkürü olarak bu kupa ile geldik” dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA