Tarsus’ta 2 mahalle daha aile sağlık merkezine kavuşuyor




Tarih: 20 Nisan 2022 Çarşamba 12:19


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan vatandaşlara verdiği vaatleri yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Şahin Mahallesi ve Tozkoparan Zahit Mahallesi’nde sağlık ocağı bulunmaması sebebiyle sorun yaşayan vatandaşlar, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği sözü tutması ile tam teşekküllü Aile Sağlık Merkezlerine kavuşuyor.

Kentte sağlık alanında sorun yaşanmaması için ayrı bir hassasiyet gösteren ve sağlık alanında örnek projelerini hayata geçiren Bozdoğan, Doktor Odaları, Aile Sağlık Merkezleri ve diğer çeşitli projeleri ile kente deva olmaya devam ediyor. Şahin Mahallesi ve Tozkoparan Zahit Mahallesi’nde sağlık ocağı bulunmaması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar, herhangi bir sağlık sorunu yaşandığında civar sağlık ocaklarına gitmek zorunda kalıyorlardı. Uzun zamandır yaşanan bu soruna çözüm bulmak amacıyla harekete geçen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, vatandaşlara verdiği sözü yerine getirmek üzere çalışmalara başladı. Bu kapsamda Şahin Mahallesi’nde 800 metrekare alana yapılacak olan tam teşekküllü Aile Sağlık Merkezi kısa süre içerisinde mahallenin hizmetine sunulacak. Aynı zamanda alana kreş ve okuma salonu da kazandırılacak. Tozkoparan Zahit Mahallesi’nde ise 400 metrekarelik alana inşa edilecek olan Aile Sağlık Merkezi, vatandaşların sağlık sorunlarına deva olacak. Üst katının da Okuma Salonu yapılması planlanan Aile Sağlık Merkezi ile vatandaşlar sorun yaşamayacak.

 

"MAĞDURİYETİ GİDERDİĞİ İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Verilen sözün yerine getirdiği için Bozdoğan’a teşekkürlerini ileten Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, "Başkanımız Doktor olduğu için bu konuda ayrı bir hassasiyet gösteriyor. Mahallede biz ve vatandaşlar bir sağlık sorunu yaşadığımızda sağlık ocağı bulunmaması sebebi ile mağdur oluyorduk. Başkanımız bize verdiği sözü tutarak mahallemize Aile Sağlık Merkezi kazandırıyor. Aynı zamanda alanda kreş ve okuma salonu da yapılacak. Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

8 YILDIR YAŞANAN SORUN ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Tozkoparan Zahit Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Baran ise mahallelerine kazandırılacak olan Aile Sağlık Merkezi için mutluluğunu dile getirerek, "Mahallemizin yıllardır yaşadığı sorunu Belediye Başkanımız çözüyor. Mahallemize Aile Sağlık Merkezi kazandırmak üzere inşaat çalışmaları başladı. 8 yıldır bu eksikliğin giderilmesi için uğraş veriyorduk. Mahalleli olarak çok mutluyuz, Başkanımıza teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA