Mersin’de bir AVM’den sosyal sorumluluk projesi




Tarih: 21 Nisan 2022 Perşembe 12:04


Kentte bir AVM tarafından sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında hayata geçirilen proje çerçevesinde, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların oyuncak ve kitap ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor

Mersin'de bir AVM tarafından sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında hayata geçirilen '100 bin gülücük' projesi çerçevesinde, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların oyuncak ve kitap ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.  

Sayapark Alışveriş Merkezi tarafından Mersin’in kurtuluşunun 100. yılında '100 bin gülücük' projesi hayata geçiriliyor. Kentteki dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların oyuncak ve kitap ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenen projede, ayrıca hayatlarında ilk kez deneyimleyecekleri faaliyetlerle yüzlerinde bir tebessüm oluşturulması amaçlanıyor.

Sosyo-ekonomik imkanı kısıtlı aileler ve çocukları için fırsat eşitliği sağlamayı da hedefleyen proje, 23 Nisan -17 Haziran tarihleri arasında devam edecek. '100 bin gülücük' projesi ile toplam 100 bin çocuğa ulaşılması amaçlanıyor.

Tüm çocuklar oynayabilsin, kitap okuyabilsin, oyun oynama ve eğitim hakkından yararlanabilsin diye Sayapark Alışveriş Merkezi’nde ayrıca bir de kitap ve oyuncak kumbarası kurulacak. Kullanılabilir durumdaki oyuncak ve kitaplar kargo ile ya da satın alınan alışveriş siteleri üzerinden AVM'ye gönderilebilecek. Ayrıca toplanan oyuncak ve kitaplar kampanya birimine bağlı görevli ekipler tarafından adreslerden teslim alınacak.

 

KAMPANYA İÇİN KLİP HAZIRLANDI

Öte yandan, AVM tarafından projeye ilişkin bir klip hazırlanarak sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Mersin'deki dezavantajlı çocukların görüntülerine yer verilen klipte, ‘Bir çocuk gülerse gelecek gülerdiye çıktık yola. Bu yıl 23 Nisan'da başlatacağımız sosyal sorumluluk projesi ile daha mutlu ve çok gülümseyen çocuklar görmeyi amaç edindik. Bir gülücük için değil 100 bin gülücük için buradayız’ ifadelerine yer verildi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA