Bozdoğan Tarsus Belediyespor sporcuları ile iftar yaptı




Tarih: 21 Nisan 2022 Perşembe 16:09


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyespor sporcuları ile iftar sofrasında bir araya geldi. Bozdoğan, “11 branşta Çukurova’nın en fazla sporcuya sahip Belediyesi olarak kentimizde spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar buluşmasına, Belediyespor Kulübü As Başkanı İsmail Altun, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Tarsus Belediyespor Kulübü Basketbol, Voleybol, Futbol, Boks, Güreş, Kickboks, Muaythai, Wushu, Atletizm, Karate, Jimnastik dallarından sporcular katılım sağladı. İftar buluşmasında konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2000’den fazla sporcu ve 1300 lisanslı sporcu ile 11 branşta hizmet verdiklerini söyledi. Başkan Bozdoğan, 4 Avrupa derecesi, 7 Türkiye derecesi ile sporcularımızla gurur duyuyoruz dedi.

Tarsus Belediyesi olarak gençlerin spora yönlendirilmesi ve sportif faaliyetler içerisinde bulunması için çaba sarf ettiklerini ifade eden Dr. Haluk Bozdoğan, “Kıymetli misafirler, bugün burada olduğunuz için teşekkür ederiz. Beni en çok mutlu eden olay her zaman söylediğim gibi iftar sofralarında yaşanan birlikteliklerdir. Tarsus bilindiği gibi tarihin başkenti ve sporcu cenneti. Tesis yönünden eksiğimiz kalmasın diye uğraşlarımız sürüyor. Size söz veriyorum özellikle Mehmet Çelebi tesislerini ortaya koyacağız, gösteri merkezi tamamen Tarsus Belediyesi’nin spor etkinliklerinde kullanılacak. Belediyespor Kulübümüze hayırlı olsun. Faruk Sodan Tesisleri tadilattan geçecek ve bir ayda teslim edeceğim. Daha büyük tesisler yapılacak. Kapalı spor salonundan yarı olimpik havuza kadar tüm tesisler 1 buçuk yılda bitirilecek. Bu kadar sporcumuzun olması gençlerimizin sporcularımızın sporla uğraşması çok önemli.  Çeşitli bağımlılıkları, kötü kullanımları ortadan kaldıracak tek şey spordur. Madde bağımlılığı Avrupa’da, dünyada öne çıkıyor. Sadece sporla engel olabiliriz. Size söz veriyorum ne istiyorsanız, hayaliniz ne ise bana bildirin’’ diye konuştu.

 

BOZDOĞAN, “GENÇLERİMİZİN SPORA KAZANDIRILMASI NOKTASINDA ÇOK BÜYÜK EMEK SARF EDİYORUZ”

Tarsus Belediyespor sporcularının elde ettiği başarılarda gurur duyduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan, “Tarsus Belediyesi olarak gençlerimiz ve çocuklarımız için verdiğimiz emeklerin karşılığını, onların başarılarıyla alıyoruz. Sporcularımız her sezon başarıdan başarıya koşuyor. Gençlerimizin spora kazandırılması noktasında çok büyük emek sarf ediyoruz. Bunun da meyvelerini alıyoruz. Bu başarılar bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Tarsus Belediyespor başarılarını sürdürecek, bu genç sporcularımızın başarısı da gelecek kuşaklara örnek olacaktır” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA