İkinci olduğu turnuva sonrası okulunda bayraklarla karşılandı




Tarih: 21 Nisan 2022 Perşembe 16:10


Okullar arası akıl ve zeka oyunları turnuvasında ikinci olan Berkay Badas, öğrenim gördüğü köy okulunda şampiyon gibi karşılandı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar ise büyük beğeni aldı.

Akıl ve Zeka Oyunları Mersin İl Şampiyonası'nda mangala oyunlarına katılan Tapureli köyündeki Şehit Ali İhsan Öger İlkokulu son sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Berkay Badas ikinci oldu. Bugün okuluna dönen Berkay'ı, sınıf öğretmeni Ramazan Karaca ve arkadaşları sürpriz yaparak şampiyon gibi bayraklarla karşıladı. Karşılamada Berkay Badas'ın mutluluğu yüzünden okunurken, bazı öğrencilerin "Sizi ağırlamak şerefimizdir efendim" diyerek kutlaması dikkat çekti. Küçük Berkay'a sınıf öğretmeni Ramazan Karaca günün anısına futbol topu hediye etti, diğer öğretmenler de tebrik etti. 

Mangalada il ikincisi olan ve adeta birinciymiş gibi karşılanan Berkay Badas, "Öncelikle beni çalıştıran öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Mersin Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda mangala ikincisi oldum. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Turnuvadakinden bile daha çok heyecanlandım. Okulumu ve arkadaşlarımı çok seviyorum" dedi. 

 

"ARKADAŞIMIZLA GURUR DUYDUK" 

Öğrencilerden Berkay Taş, "Onunla çok gurur duyduk. Biz okulda çok büyük bir aileyiz. O başarınca, o kazanınca hepimiz kazanmış gibi hissettik. Onunla çok gurur duyuyorum" diye konuştu. 

Sınıf arkadaşlarından Fatma Nur Zeybek ise, “Öğretmenimiz arkadaşımızın il ikincisi olduğunu söyleyince bizim de aklımıza böyle bir fikir geldi. Bu fikrimizi müdürümüze söyledik, müdürümüzle beraber yaptık" ifadelerini kullandı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA