Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan MTOSB’ye ziyaret




Tarih: 25 Nisan 2022 Pazartesi 11:08


Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet ile birlikte MTOSB’de incelemelerde bulundu.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde Başkan Sabri Tekli, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve çok sayıda sanayici tarafından karşılanan Bakan Muş ve beraberindeki heyet Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundular.Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FRC Robot takımı öğrencileri ile de bir araya gelen Bakan Muş, burada öğrencilerin yaptıkları sunumu dinleyerek bilgi aldı. MTOSB’de bulunan fabrikaları ziyaret ederek yetkililerden üretim ile ilgili de bilgi alan Bakan Muş’a ziyareti sırasında AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek de eşlik etti.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA