Ortaokul öğrencilerinden ‘Resim Sergisi ve Şiir Dinletisi’ etkinliği




Tarih: 11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:38


İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın da katılım sağladığı ; Adnan Menderes Ortaokulu öğrencilerinin ‘Pandemi Kahramanları Sağlık Çalışanları’ için yapmış olduğu ‘Resim Sergisi ve Şiir Dinletisi’ etkinliği büyük ilgi gördü.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Toros Devlet Hastanesi'nde 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası ve 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla düzenlenen; Adnan Menderes Ortaokulu öğrencilerinin ‘Pandemi Kahramanları Sağlık Çalışanları’ için yaptıkları resimler ve Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği üyesi şairlerin yazdıkları şiirlerden oluşan ‘Resim Sergisi ve Şiir Dinletisi’ etkinliğine katıldı. Yoğun ilgiyle karşılanan etkinlikte tüm sağlık çalışanlarımıza emekleri ve her daim fedakârca çalışmaları için duyulan şükran ifade edilerek etkinlikte emeği geçen katılımcılara ödül ve belgeleri verildi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA