Nedim Tarhan adı Ceyhan’daki parkta yaşayacak




Tarih: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 12:32


Ceyhan Belediyesi, Mezitli Belediyesi iş birliğiyle Mustafabeyli Mahallesi’nde anlamlı bir çocuk parkı açılışı gerçekleştirdi. Mustafabeyli’de doğduktan sonra Türkiye’de tarım, eğitim ve siyaset alanında iz bırakan, her platformda barışı, kardeşliği savunan Nedim Tarhan Parkı, doğduğu topraklarda açıldı.

Öğretmenlik yaptığı sırada 29 yaşında iken 30 yaş zorunluluğu nedeni ile yaşını 1 yaş büyüterek 1977 yılında CHP Adana birinci sıradan milletvekili seçilen, yaşamını köylülerin her alanda gelişimine adamış, Köy Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanlığı’nın yanı sıra Barış Derneği Genel Başkan Yardımcılığı da yapan ancak 1992’de henüz 44 yaşında hayata veda eden Nedim Tarhan’ın adının verildiği çocuk parkı açılışı duygu dolu anlara sahne oldu.Ceyhan Belediyesi ve Mezitli Belediyesi iş birliği gerçekleşen park açılışına Nedim Tarhan’ın kardeşi, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan ile Nedim Tarhan’ın eşi Nermin Tarhan da katıldı.

“NEDİM TARHAN BİR DEĞER”

Eşi adına çocuklar için yapılan parkın açılışı için İstanbul’dan gelen Nermin Tarhan ve Neşet Tarhan’ın duygu yüklü anlar yaşadığı açılışta konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Mezitli Belediyesi ile ortak proje geliştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Mustafabeyli’de doğan Nedim Tarhan’ın Çukurova toprakları için bir değer olduğunu kaydeden Hülya Erdem, parkın hayırlı-uğurlu olmasını diledi. Başkan Erdem, Mustafabeyli mahallesinin çok önemli yerlere gelmiş insanlar yetiştirdiğini, mahalleye bir de kütüphane kazandıracaklarını dile getirdi. Ağabeyi Nedim Tarhan adına açılışı yapılan parkın Mustafabeylili çocuklar için yeni bir yaşam alanı olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli ile Ceyhan Belediyesi ile iş birliğinin devam edeceğini kaydederken Nedim Tarhan’ın eşi Nermin Tarhan da Hülya Erdem ve Neşet Tarhan’a duyarlılıkları ve eşinin adını yaşattıkları için teşekkür etti.

ÇİÇEK SUNDU

Açılışın ardından Ceyhan Belediye başkanı Hülya Erdem, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan ile parkın adının verildiği Nedim Tarhan'ın eşi Nermin Tarhan'a çiçek takdim etti. Parkın açılışına ayrıca CHP Osmaniye Milletvekili Baha Ünlü, CHP Osmaniye İl Başkanı Halil Şükret Çaylı, CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit, CHP Osmaniye İlçe Başkanları, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, Mezitli ve Ceyhan Belediye Meclis Üyeleri, Mustafabeyli Mahalle Muhtarı Mahmut Buldu, Nedim Tarhan’ın kız kardeşleri İmer Ulaştır ve Leman Tosun ve mahalle halkı katıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA