Aktay: “Çalışma prensipleri koyacağız ve ona göre yola koyulacağız”




Tarih: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 14:53


Cumhuriyet Halk Partililer, CHP Mersin İl Başkanlığı Eğitim Toplantısı’nda sandık görevlilerini bilgilendirmek adına ile bir araya geldi. Toplantıda; inanç ve umutlarının çok yüksek olduğunu belirten CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Çalışma prensipleri koyacağız ve ona göre yola koyulacağız” dedi.

Haber- Behzat Ö. Beyazlar

CHP Mersin İl Başkanlığı, seçim güvenliğini sağlamaya yönelik toplantılara devam ediyor. CHP Mersin İl Başkanlığı Eğitim Toplantısı’nda bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partililer, seçim güvenliği için sandık görevlilere ve diğer vatandaşlara bilgi verdi. Eğitim toplantısında konuşmasını gerçekleştiren CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, seçim güvenliği ile ilgili adaletli bir seçimi gerçekleştirmek amacıyla arkadaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti. Bu konu ile ilgili ilk toplantılarını Mut’ta yaptıklarını aktaran Aktay, diğer ilçelerde de devam edeceğini belirtti.

 

TAHİROĞLU: “BU SEÇİME DAHA FARKLI HAZIRLANACAĞIZ VE MOTİVE OLACAĞIZ”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu, önlerinde kritik bir cumhurbaşkanlığı seçiminin olduğunu belirterek, “İster zamanında olsun, ister erken olsun. Bizim için fark etmiyor. Bu seçim hepimiz için, her birimiz için, her birey için çok önemli. O yüzden bu seçime daha farklı bir gözle bakacağız. Her ne kadar da Yenişehir bölgesinde hiçbir zaman sandıkta bir sorunumuz olmasa da, bu seçime daha fazla farklı hazırlanacağız ve motive olacağız. O yüzden toplantı çağrımıza geldiğiniz için öncelikler hepinize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

AKTAY: “SEÇİM GÜVENLİĞİ İÇİN SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Son günlerde gündemde hızlı bir değişim olduğunu ifade eden CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Toplantıların ilkini yaklaşık 20 gün önce Mut’ta yaptık. Seçim güvenliği ile ilgili adaletli bir seçimi gerçekleştirmek amacıyla hem arkadaşlarla bir araya gelmek. Çünkü Cumhuriyet Halk Partililerin görevi bu, diğer partililerinde olsa ittifak halinde iş birliği halinde olduğumuz bu konunun önemine binaen 20 gün önce ilk toplantımızı yaptık. Bazı faaliyetler vardı. İkincisi de bugüne denk geldi.  Yenişehir’de yapıyoruz. Mümkün olduğu kadar her hafta bir ilçede sandık görevlisi, mahalle sorumluları arkadaşlarla, yönetici gençlik kolları arkadaşlarımız ile birlikte bir araya geleceğiz. Bundan sonrada ilk ilçe başkanlığı toplantımızda önümüzdeki hafta yapacağız. Çalışma prensipleri koyacağız ve ona göre yola koyulacağız” diye belirtti.

 

“BİZ CESARETİMİZLE, HALKA OLAN GÜVENİMİZLE SEÇİM GÜNÜNE HAZIRLANIYORUZ”

Ülkenin gündemi her gün her dakika değiştiğine dikkat çeken Aktay, “Bunu yaşıyoruz özellikle son günlerde.  Ama biz bilincindeyiz, bizim için asla değişmeyecek. Asla önemini kaybetmeyecek hayati gündemimiz var. Biz Cumhuriyet Halk Partililerin için o da seçim. Seçime girdik seçim çalışmaları başladı öyle kabul edelim. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin yapılacağı gün inanın ki cumhuriyet tarihinin en kritik en tarihi günlerinden biri olacak. O güne bütün gücümüzle hazır olmamız ve o gün mutlak surette bu tek adam rejimini tarihe gömmemiz gerekiyor, gömeceğiz. Buna inancımız tam umudumuz çok yüksek. Bunun kolay olmayacağının bilincindeyiz. Ama o kadar da zor değil. Çünkü zor olmasının nedeni, kolay olmayacağının nedeni AKP normal bir siyasi parti değil. Yani geçmişte mücadele ettiğimiz partililere benzemiyor. İktidara gelmek ile yetinmeyen devleti ele geçirmek ve onun ötesinde ülkenin sahibi olabilmek amacıyla hareket eden bir yapı. Bunun her gün bir örneğini yaşıyoruz. Tek bir kişinin tek bir ailenin ve onların etrafındaki kümelenmiş dar bir grubun çıkarlarını korumak üzere organize olmuş bir yapı maalesef karşımızdaki. Biz cesaretimizle, halka olan güvenimizle seçim gününe hazırlanıyoruz. Başladık bu bir hazırlığın ilk noktası. Bunu da buradan Yenişehir’den ilan ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA