Tarsus polisinden silah tacirlerine operasyon




Tarih: 2 Haziran 2022 Perşembe 13:15


Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nce; Şanlıurfa’dan kaçak silah ve tütün alarak Mersin’e getirildiği bilgisi üzerine yapılan çalışmalarda şüpheliler ve araç tespit edildi.

Yapılan takip sonucu araç ve şahıslar Tarsus’ta D400 karayolu Kelahmet Köprüsü üzerinde yapılan operasyon sonucu yakalandı. Yapılan aramada 290 kilogram bandrolsüz tütün ile koltuk döşemeleri ve başlıklarına zulalanan 5 adet PIETRO Baretta 7.65 marka tabanca ele geçirildi. Sevk edildikleri adli mercilerce Y.Ç. isimli şahıs serbest bırakılırken S.T. ve F.K. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca; şüpheli Y.Ç. isimli şahsın ‘Kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet, resmi belgede sahtecilik’ suçlarından, Şüpheli S.T isimli şahsın ise ‘Enerji hırsızlığı’ suçundan kaydı olduğu anlaşıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA