‘Senfonik AllegraEnsemble Konseri’ Tarsuslu sanatseverler ile buluşuyor




Tarih: 20 Haziran 2022 Pazartesi 14:45


Mersin Devlet Opera ve Balesi, 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 20:30’ da ‘Senfonik AllegraEnsembleKonseri’ni Tarsus St. Paul Meydanı’nda sahneleyecek.

Mersin Devlet Opera ve Balesi ‘Senfonik AllegraEnsemble’ konserini 23 Haziran 2022 Perşembe saat 20:30’da Tarsus St. Paul Meydanı’nda ücretsiz gerçekleştirecek. ‘Bi' Dünya Müzik’ sloganıyla yola çıkan, İtalyanca anlamı ‘Neşeli Topluluk’ olan grup Mersin Devlet Opera Balesi Orkestrası ile birlikte sahne alacak.Türk halk müziği ezgilerini klasik müzik ve caz ile harmanlayarak seslendiren, aynı zamanda dünya müziklerinden de örnekler sunan grup, seyircilerle keyifli bir konserde buluşacaklar.Soprano Mehlika Bilgin Karadeniz, 1. Keman’da Ümmiye Özdem, 2. Keman’daŞenzelitaAykanat, Viyola’da Melda Sak, Viyolonsel’de Hande Ulutaş, Flüt/Mandolin/Vokal’de Müjde Akden, Perküsyon’da Irmak Tokgöz ve Piyano’da Gülriz Tunca’nın olduğu, düzenlemelerini Osman İşmen’nin yaptığı konserde türküler, tangolar, müzikaller, fadolar, şansonlar ve klasik caz parçaları klasik müzik enstrümanları ile çok sesli icra edilecek.Biletler, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA