Mersin polisi ve öğrencilerin sinema etkinliği




Tarih: 20 Haziran 2022 Pazartesi 14:51


Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği ile öğrencilere sinema etlinliği düzenlendi.

‘Söz Uçar Yazı Kalır’ projesi Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içine girilerek 10 Lise ve 2 Ortaokul olmak üzere toplam 12 eğitim kurumunda, 129 öğrenci ve 21 öğretmenin katılımlarıyla, öğrencilerin kendi hikayelerini öğretmenleri eşliğinde yazmaları sağlanarak ve öğrenciler tarafından yazılan bu hikayeler kitap haline dönüştürülerek Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından basımı yapıldı. Proje dahilinde yer alan tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile AVM sinema salonunda çeşitli ikramlar ile ‘Kesişme İyi Ki Varsın Eren’ filmi izlendi.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA