İnsan Kaynakları Gelişim Programı Sertifika ve Değerlendirme toplantısı yapıldı




Tarih: 23 Haziran 2022 Perşembe 15:52


Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu koordinasyonunda, 9 Mayıs 2022-31 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenen İnsan Kaynakları Gelişim programı Sertifika ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu Yöneticileri Süleyman Erkan Şanlı, Ayşe Gül Bozkurt, Mehmet Öncü, Mersin’deki kurumsal firmaların İnsan Kaynakları Yöneticileri Murat Aslan, Tuğçe Gül Çevik, Gül Lorasulam İnan, Osman Akça, Pakize Özel, Uğur Akın Aydın, Mekselina Akar, Ahmet Düzgün ve eğitimi başarıyla tamamlayan Mersin’deki kursiyerler katıldı. Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, Programla ilgili yaptığı konuşmada Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda kurulan Profesyonel İnsan Kaynakları Platformunun kamu, üniversite ve sanayi iş birliğine yönelik fark yaratan projelere imza attığını, İnsan kayakları gelişim programıyla insan kaynakları nedir, Süreçleri nelerdir?, İşe alım süreci, Personel özlük yönetimi, Ücret ve bordro yönetimi, Performans yönetimi, Kariyer yönetimi, İş hukuku ve aktif işgücü programları-İşbaşı eğitim programı alanlarında iş hayatına yönelik uygulamalar hakkında bir ay boyunca toplamda 32 saat eğitim verildiğini belirtti. Ankara, İstanbul, İzmir, Sakarya, Bursa, Eskişehir, Adana, Hatay, Kayseri, Antalya, Mersin gibi Türkiye’nin birçok farklı şehrinden kendilerini İnsan Kaynakları alanında geliştirmek için başvuru yaparak online mülakatlarda başarılı olan toplamda 41 katılımcının eğitim aldığını ifade eden Kutlu; İŞKUR olarak iş arayanlar, işverenler,  öğrenciler başta olmak üzere farklı hedef kitlelerine yönelik olarak düzenlenen etkinliklerle işgücü piyasasının tüm aktörlerini kapsayan çözümler sunmaya devam edeceklerini söyledi. Toplantı sonunda İnsan Kaynakları yetkililerine teşekkür belgeleri ve kursiyerlere sertifikaları verildi. Toplantı 2022 yılında Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu tarafından yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ile sona erdi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA