Aile Okulu Projesi Eğitici Eğitimi Kursu kapanış töreni gerçekleştirildi




Tarih: 24 Haziran 2022 Cuma 14:47


Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Mersin Hizmet içi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen ‘Aile Okulu Projesi Eğitici Eğitimi Kursu’kapanış töreniHayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Sayın Ömer Erkan Erdeve, projede görev alan akademisyenler ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleşti.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Sayın Ömer Erkan ERDEVE bir hafta boyunca devam eden bu eğitimde misafirperverliğinden ötürü İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, eğitimin etkili ve verimli geçmesinde emeği geçen tüm akademisyenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Projede akademisyenler; Adnan Alkan, Doç. Dr. Selman Tunay Kamer, Dr. Esma Kabasakal, Dr. Ömer Akgül, Erhan Ağbaba, Fatma Kotan, Mustafa İşlek, Safure Dolunay Güven, Said Karahasan, Uğur Elmas tarafından Sosyal Duygusal Beceri Gelişimi, Aile İçi İletişim Becerileri, Akran İlişkileri, Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı, Çatışma ve Stres Yönetimi, Bağımlılık, Ahlaki Gelişim, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite konu başlıklarında eğitim verdiler. Katılımcılar kurs sonunda eğitici eğitmeni sertifikalarını almayı hak kazandılar.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA