Organize hırsızlık şebekesine jandarma operasyonu




Tarih: 27 Haziran 2022 Pazartesi 13:27


Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri organize olarak üç ilde hırsızlık yapan şebekeyi kıskıvrak yakaladı.

Mersin, Niğde ve Karaman illerinde kendilerine seyyar satıcı süsü vererek gruplar halinde bağ ve bahçelerden tarım aletleri çalan ve evlerden hırsızlık yapan şebekeyi tespit eden Jandarma, şüphelileri yakalamak amacıyla harekete geçti. Suç şebekesini çökertmek için geniş çaplı araştırma başlatan ekipler (3) ay süren çalışmalar sonucunda şebekenin (7) üyesinin kimlik ve adres bilgilerine ulaştı.Jandarma şebeke üyelerini yakalamak amacıyla Mersin, Niğde ve Karaman illerinde tespit edilen şüphelilere ait (7) ayrı adrese Mut Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyon sonucunda (7) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Belirlenen adreslerde arama yapan Jandarma, çalıntı çok sayıda çalıntı malzemeye el koydu. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde hırsızlık olaylarını kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.Şüpheli şahısların yakalanması ile (16) ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı. Yakalanan hırsızlık şüphelisi (7) şahıs işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA