Gülnar Belediyesi zabıtasından Kurban Bayramı öncesi gramaj, hijyen ve fiyat etiketi denetimi




Tarih: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 13:55


Halk sağlığını korumak için Kurban Bayramının yaklaşmasını da dikkate alarak çalışmalarını sürdüren Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gülnar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlara, pastanelere, marketlere ve gıda üretim yerlerine yönelik ekmek gramaj, hijyen, son tüketim tarihi kontrolü ve fiyat etiketi denetimi yaptı.

Tüm gıda üretim yerlerine yönelik denetimlerinin aralıksız süreceğini ifade eden Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, "Sağlık bizim için gerçekten çok önemli. Çalışma yol haritamızda da en önemli unsurlardan birincisi sağlık. Sağlık anlamında özellikle gıda üretimi yapan yerlerin daha hijyenik şartlarda üretim yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Kurban Bayramı öncesi de denetimlerimizi hızlandırdık. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde kıymetli vatandaşlarımızın sağlığı için gerekli denetimleri yapıyorlar. Bu konuda Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimize ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.(Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA