Tarhan, personelinin bayramını kutladı




Tarih: 12 Temmuz 2022 Salı 14:00


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kurban Bayramı dolayısıyla tüm personeliyle belediye hizmet binası önünde bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.

Mezitli Belediyesi’nde, Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanları ile bayramlaşma töreni düzenlendi. Çalışanların tam kadro katıldığı bayramlaşma törenine, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldı. Bayramlaşma törenine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, törende, özverili çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, çeşitli ikramlarda bulundu. Mezitli’nin kocaman bir aile olduğunu ve bu ailenin çekirdek ailesini belediye çalışanlarının oluşturduğunu dile getiren Tarhan, “Mezitli’de yaşayanlar çalışanlarıyla birlikte kocaman bir aileyiz. En üstte çalışanlardan sokakları süpüren, parklara çiçek diken çalışanlarımıza kadar el ele daha güzel daha mutlu bir Mezitli yaratmak için çalışıyoruz. İşimizi de kentimizi severek büyük bir mutlulukla ve zevkle yapıyoruz. Çalışanlarımızdan başlayarak, bu aile içerisinde yeşerttiğimiz mutluluğu tüm Türkiye’nin görmesini istiyoruz” dedi.

 

“BELEDİYEMİZ, TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR BELEDİYEDİR”

Belediyenin tüm birimlerinde çalışan personelden memnun olduğunu vurgulayan Tarhan, “Mezitli Belediyesi, Türkiye’ye örnek oldu ve sizlerin özverili çalışmaları neticesinde çok güzel yerlere geldik. Mezitli çok hızlı büyüyen bir kent. Doğal olarak bu da daha fazla çalışmamıza yol açıyor. Muhtarlarımızdan, meclis üyelerimizden, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizden memnunuz. Özellikle kadın çalışanlarımız olmak üzere arazide Mersin’in sıcağında çalışan arkadaşlarımız çok gayretli ve çalışmalarını hassasiyetle yapıyorlar. Planlı bir şekilde gidiyoruz ve en başarılı belediyelerden birisiyiz. Tabi ki buradaki en büyük güç çalışma arkadaşlarımızdır. Tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle belediye çalışanlarımız ve tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, gönenç içerisinde, sağlık kaygısı olmadan, bir arada geçireceğimiz, nice bayramlar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA