30 Ağustos Zafer Kupası heyecanı başladı




Tarih: 14 Temmuz 2022 Perşembe 16:41


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ’30 Ağustos Zafer Kupası’ kapsamında düzenlenen ‘Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’ Futbol Turnuvası başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in başlama vuruşu ile start alan turnuvanın grup karşılaşmaları başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’ futbol turnuvası heyecanı başladı. Pandemi dolayısı ile alınan tedbirler kapsamında ara verilen turnuva heyecanı, bu yıl yeniden başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in, Çavak Mahallesi ile Karahacılı Mahallesi arasında gerçekleşecek olan karşılaşmanın başlama vuruşunu yapması ile start alan turnuvada 26 takım, her hafta sonu yapılacak karşılaşmalarla 30 Ağustos Zafer Kupası’nı kaldırmak için ter dökecek.

 

26 TAKIM ZAFER KUPASI İÇİN TER DÖKECEK

Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününde başlayan turnuvanın açılış konuşmasını yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, “Öncelikle Başkanımız Vahap Seçer’in sevgi ve selamlarını iletmek isterim. Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası, artık geleneksel bir hale geldi” dedi. Turnuvanın, geçtiğimiz yıllarda pandemi koşulları dolayısı ile yapılamadığına dikkat çeken Hasan Gökbel, “26 takımın katıldığı bu turnuva 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 3’üncülük, 4’üncülük ve final maçları ile sona erecek. Ben katılan tüm takımlarımıza, hocalarına ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Zafer Kupası’nın özellikle futbolcularımız için sakatlanmadan, kardeşçe ve barış içinde geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. Genel Sekreter Yardımcısı Gökbel’in konuşmasının ardından turnuvanın ilk karşılaşması Çavak ile Karahacılı Mahalleleri arasında oynandı. Dört grup halinde mücadele edilecek olan ‘Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’ Futbol Turnuvası’nda; A Grubu’nda Emirler, Kocayer, Arslanköy, Sarılar, Davultepe, Gökçebelen ve Turunçlu Mahalleleri, B Grubu’nda Değirmençay, Tepeköy, Kocavilayet, Akarca, Eski Mezitli ve Çiftlikköy Mahalleleri, C Grubu’nda Kuyuluk, Çavuşlu, Uzunkaş, Arpaçsakarlar, Bozön, Çevlik ve Menteş Mahalleleri, D Grubu’nda ise Çavak, Doğançay, Karaisalı, Karahacılı, Kaleköy ve ev sahibi takım olan Fındıkpınarı mücadele edecek.Turnuvanın açılış karşılaşmasını gerçekleştiren Çavak ve Karahacılı Mahalleleri arasındaki karşılamayı Karahacılı Mahallesi 2-0 kazanırken, diğer karşılaşmalar şu şekilde sonuçlandı: Kaleköy 0-Fındıkpınarı 2, Doğançay 2-Karaisalı 7, Menteş 5-Bozön 1, Kuyuluk 6-Arpaçsakarlar 1, Çavuşlu 1-Uzunkaş 2, Değirmençay 3-Eski Mezitli 3, Çiftliköy 3-Akarca 0, Tepeköy 0-Kocavilayet 1, Turunçlu 0-Davultepe 5, Emirler 8-Sarılar 0, Kacayer 0-Arslanköy 1. Her hafta sonu oynanacak olan ‘Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’ futbol karşılaşmalarında final mücadelesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirilecek. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA