Büyükşehir Belediyesi, İyileşmiş LÖSEV Gençlerini Misafir Etti




Tarih: 24 Temmuz 2022 Pazar 15:20


Mersin Büyükşehir Belediyesi, LÖSEV Adana Şubesi’nin düzenlediği etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Etkinlik ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte; Lösemili Çocuklar Vakfı’nın destekleriyle tedavi görerek iyileşen gençler, halen hasta olan ve kanseri yenme mücadelesi veren gençlerle bir araya geldi.

 

Kanserle mücadele etmiş ve atlatmış gençler, lösemi ile mücadele edenlere umut olmak için fikir alışverişinde bulundu. Açık havada sohbet eden ve süreci nasıl atlattıklarını anlatan gençler, birbirlerine destek oldular. Katılımcılar ayrıca Kültür Park içerisinde yer alan Etkinlik ve Sanat Merkezi’nin çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

 

LÖSEV, çocuk - yetişkin tüm kanser hastalarının yanında

 

LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler. Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Siz de kanser hastalığının maddi girdabındaysanız www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV ’e ulaşabilir ve tüm imkânlardan faydalanabilirsiniz.

 

Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA