Mersin polisi suçluların peşini bırakmıyor




Tarih: 26 Temmuz 2022 Salı 14:43


Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nce, ilçenin huzur ve güven ortamının temini ve devamı için çalışmalar yapıldı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nce, yapılan çalışmalarda; 19.07.2022 günü Şehit Mustafa Mahallesi’nde Değişim Gazetesi adlı iş yerine 1 el ateş ederek silahla mala zarar verme olayının şüphelisi İ.G isimli şahıs yapılan çalışmalarda silahla birlikte yakalandı. 17.07.2022 günü Akşemsettin Mahallesi’nde araca 5 el ateş ederek silahla mala zarar verme olayının şüphelisi olan S.E olayda kullanılan silahla birlikte yakalandı. 18.07.2022 günü Yeşil Mahallesi’nde gerçekleşen yağma-gasp olayının şüphelisi olan farklı suçlardan çok sayıda suç kaydı olan A.M isimli şahıs yakalandı. 26.06.2022 günü Yeşil Mahallesi’nde gerçekleşen (B.D.) ve (E.Y.) isimli şahısların öldürüldüğü 3 tutuklu, 1 şüphelinin adli kontrol şartı bulunduğu kasten adam öldürme olayında yeni elde edilen bilgiler sonucu yakalanan şüpheli (L.S) isimli şahıs yakalandı. Yakalanan 4 şahıs çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA