Mezitli Belediyesi’nin öğrenim yardımı başvuruları başladı




Tarih: 7 Eylül 2022 Çarşamba 17:32


Mezitli Belediyesi’nin öğrenim yardımına başvurular başladı. 3 bin TL olan öğrenim yardımı için son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 olarak duyuruldu.

Haber- Burak Karataş

 

Mezitli Belediyesi tarafından öğrencilerin öğrenim hayatlarında maddi sıkıntı yaşamamaları amacıyla gerçekleştirilen öğrenim yardımının bu yıl için 3 bin TL olduğu duyuruldu. Mezitli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, öğrenim yardımına başvuruların alınmaya başlandığı belirtildi.

 

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER AÇIKLANDI

Son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 Pazartesi günü olarak belirlenen başvurular için gerekli belgeler şu şekilde bildirildi; "Nüfus cüzdan fotokopisi, ÖSYM sonuç belgesi, kayıt yaptırdığı üniversiteden alınan öğrenci belgesi (okuldan veya e-devlet üzerinden alınacaktır), Nüfus Müdürlüğü'nden veya e-devlet üzerinden anne veya babanın ikamet adresini de gösteren 'aile nüfus kayıt örneği', öğrencinin adına açılan IBAN numarasını gösteren banka belgesi."

 

BAŞVURU DETAYLARI DUYURULDU

Başvuru detaylarının da paylaşıldığı duyuruda, "Eğitim yardımından anne ve babadan en az bir tanesinin ikametgahı Mezitli’de olan öğrenciler faydalanabilecektir. 2022 yılında ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme sınavı ile örgün eğitim veren en az 4 (dört) yılık devlete ait (Türkiye ve KKTC’de özel üniversitelerde tam burslu kazananlar dahil) bir yükseköğretim kurumuna (AÖF hariç) girmeye hak kazanan öğrenciler faydalanabilecektir" ifadeleri yer aldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA