Kariyer Merkezi 33 program ile 3 bin 800 kişiye eğitim verdi




Tarih: 11 Eylül 2022 Pazar 14:39


Öğrencilere, gençlere ve işverenlere yönelik başarılı projelere imza atan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, gençlerin istihdam edilebilirliğine katkı sunmak amacıyla, ‘İş Arama Teknikleri’ eğitimlerine devam ediyor.

Yetenek Dönüşüm Projesi kapsamında açılan kurslarda eğitim alan kursiyerlere, iş arama teknikleri üzerine de eğitim veren Kariyer Merkezi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Tırmıl MERCEK Eğitim Merkezi kursiyerlerine de eğitim verdi. Kariyer Merkezi hizmet alanında yapılan eğitimle, katılımcıların iş dünyasına hazırlanması hedeflendi. Eğitim kapsamında özgeçmiş oluşturma, mülakatta başarı, iş arama kanalları, beden dili gibi konularda adaylar bilgilendirildi. Bu eğitimler, iş arayanların istihdam edilebilirliklerini artırıyor.

 

KARİYER MERKEZİ 33 PROGRAM İLE 3 BİN 800 KİŞİYE EĞİTİM VERDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, düzenledikleri eğitimlerin içeriğini anlatarak, “Eğitimlerimizi işveren, öğrenci, iş arayan olarak ayrı kategorize ederek içerik oluşturduk. Özellikle Pandemi süreci ile birlikte çalışma hayatında var olan yeniliklere odaklanarak, fark yaratacak eğitimleri yüz yüze veya çevrimiçi olarak kurguluyoruz. Eğitimlerde özellikle kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri ile de iş birliği yapıyoruz” dedi. 2020 döneminden itibaren iş arayanlara yönelik 33 program düzenlediklerini aktaran Özada, “33 programın 26’sının pandemi sürecinin etkilerinin minimize olduğu ve eğitim yapmanın olağan hale geldiği 2022 döneminde gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Bugüne kadar 33 programa toplam 3 bin 854 kişi katılım sağladı” diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA