Koçak, Gaziler Günü’nü kutladı




Tarih: 16 Eylül 2022 Cuma 15:12


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 19 Eylül Gaziler Gününü kutladığı mesajında “Ülkemizin bağımsızlığı ve varlığı için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak yayınladığı kutlama mesajında, şu ifadelere yer verdi: ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazilik’ unvanı ile ‘Mareşal Rütbesi’nin verilişinin yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Ülkemizin her karış toprağında, vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.” (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA