Öğretmenler Tarsus’u, ’Öykülerle Tarsus’ kitabında anlattı




Tarih: 20 Eylül 2022 Salı 15:01


Tarsus’ta görev yapan 22 öğretmen tarafından hazırlanan ve 24 hikayeden oluşan ’Öykülerle Tarsus’ kitabı, Anadolu’nun medeniyet merkezi olan ilçenin tanıtımına katkı sağlıyor.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ile 'Öykülerle Tarsus' kitabı yazarı 4 öğretmen, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı ziyaret etti. Kitapta emeği geçenleri tebrik eden Koca, "Ülkemizin medeniyet merkezlerinden kadim bir kültüre sahip Tarsus'u, değerli öyküleriyle anlatan çok kıymetli öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımız sayesinde öğretmenliğin ne kadar kutsal ve özverili bir meslek olduğunu bir kez daha görmüş olduk" dedi. 'Öykülerle Tarsus' kitabının, Tarsus kültürü ve medeniyetiyle alakalı birbirinden güzel 24 hikaye ile bu güzel coğrafyanın çocuklara, gençlere ve ilçeyi gören veya görmek isteyen herkese yansıması olduğu ifade edildi. (İHA) 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA