Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri’nin Fen Lisesi başarısı ödüle layık görüldü




Tarih: 21 Eylül 2022 Çarşamba 14:57


Bu yıl 3.sü düzenlenen Yılın Enleri Altın Çağ ödül töreni düzenlenen organizasyonla sahiplerini buldu. Mersin’in eğitim, sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından zirvelerinin belirlenerek taçlandırıldığı bu önemli organizasyonda, Erdemli Belediyesi geceye damga vurdu. Erdemli Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı çalışmalar gecenin ilgi odağı haline geldi.

Yılın Enleri Altın Çağ ödül töreninde bu yıl, Erdemli'de ilk beş derece ile birlikte Erdemli'de Fen lisesi kazanan öğrencilerin yüzde 80'i Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri’nden çıkması, başarı hikayesi ödülüne layık görüldü. Ödülü, Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Altunçicek alırken, gençlerin zeybek performansı ve Erdemli Belediyesi Kadın Mehteranların gösterisi geceye damga vurdu. Ödül töreninde konuşan Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Altunçiçek, “Erdemli’de sayın Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’nun önderliğinde, insanın hayatının her safhasında sizin yanınızda belediyeniz var anlayışıyla, sizin belediyeniz anlayışıyla, anne karnından doğumuna, doğumundan okul öncesi eğitimine, ortaokul, lise ve üniversite eğitimi, düğününe Erdemli Belediyemiz insanımızın her safhasında yanında. Bunlardan en önemlisi ve gurur duyduğumuz belediye başkanımız tarafından açılan ücretsiz eğitim kurslarımız. LYS ve YKS sınavında öğrencilerimizi alıyoruz, yüze yakın eğitimci kadromuzla birlikte, belediyemiz kurs merkezlerinde ücret almadan yetiştiriyoruz. Bu yıl Erdemlimizde 132 öğrenciden 102 tanesi bizim kurs merkezlerimizden çıktı. Ayrıca üniversite sınavımızda da 278 tane öğrencimiz prestijli üniversitelerimizi kazandı. Bu bizim için gurur tablosu. Bu vesileyle başta sayın belediye başkanlığımızın önderliğinde ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, bu dağlarda çadırlarda duman hala tütüyor diyerek hepinizi saygıyla selamlıyorum” diye konuştu. Öte yandan Yılın Enleri Altın Çağ ödül töreni, ödüllerin verilmesi sonrası sona erdi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA