Tarsus TSO’da Sigorta Komitesi yeni dönem hedeflerini konuştu




Tarih: 28 Eylül 2022 Çarşamba 13:19


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Sigorta Meslek Komitesi 2018-2022 döneminin son toplantısını Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ın katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıda dönem faaliyetleri, yapılacak çalışma ve etkinlikler hakkında bilgi verilirken, önümüzdeki döneme ait projeler anlatıldı.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, meslek komitelerinin Odaların en önemli organlarından biri olduğunu, işin mutfağında yer aldıklarını belirterek, ‘’İş yapan, işin mutfağında olan meslek komiteleridir. Yönetimi çalıştıracak yine komitelerdir. Tamamen gönüllülük esası, çalışma odaklılık söz konusu. Komitelerden çıkan kararlar önemli. Bilindiği üzere Odaların iki yönü var. Bir yönüyle ticaret sicili hizmetinden dolayı ticari hüküm kısmıyla kamu kurumu, diğer yönüyle de STK niteliğinde. Sigorta Meslek Komitemiz de Odamızın yüz akı. En çok aktif olan komitelerimizden biri. Hizmetleri ve katkıları için komitemize yönetimim adına teşekkür ederim” dedi. Daha sonra 2018-2022 döneminde görev alıp yeni dönemde görev almayacak üyelere hizmetleri anısına teşekkür plaketi takdim edildi. Yeni dönemde göreve talip sigorta sektörü temsilcileriyle de tanışılarak, yeni dönem hedefleri anlatıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA