Haftanın başarılı öğretmeni




Tarih: 29 Eylül 2022 Perşembe 14:11


İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince belirlenen haftanın başarılı öğretmenlerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Alanında yarattığı fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile haftanın öğretmeni olan Mezitli Tepeköy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Burcu İlarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'nın misafiri oldu. Adem Koca, "Sayın Burcu İlarslan öğretmenime evlatlarımız için gösterdiği üstün çabalar ve yenilikçi çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Eğitim öğretim süreçlerinin başarılı olması öğretmenlerimize bağlıdır. Biliyorum ki Türkiyemizin her noktasında öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin geleceği için çok büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Bizlerin teşekkürü sizlerin çalışmalarının yanında az alır. Evlatlarımız için çalışan, emek eden, zorlukları aşarak onlara dokunan tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum" dedi. Burcu İlarslan, takdir ve taltiflerinden ötürü Adem Koca'ya şükranlarını dile getirerek öğretmen olmaktan gurur duyduğunu ve bu ödülün motivasyonunu arttırdığını ifade etti. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA