"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" proje toplantısı




Tarih: 11 Kasım 2022 Cuma 14:27


"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" proje toplantısı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sayın İhsan ERKUL başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, projenin paydaş kurumları olan Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik Spor Müdürlüğü temsilcilerinin katılımlarıyla Suphi Öner Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

İmam hatip okullarımızın yöneticilerinin ve proje katılımcılarının yer aldığı toplantıda "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi tanıtılarak görüş alışverişinde bulunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Mersin'de tüm kurumlarımızda çocuklarımızın eğitiminde faydalı olacak tüm proje çalışmalarına destek oluyoruz. Evlatlarımıza çevre duyarlılığı geliştirme ve değerlerimize sahip olma yönünde büyük katkısı olacağını düşündüğümüz bu projeyi de çok değerli buluyoruz. Başta Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz olmak üzere bu projeyi destekleyen tüm paydaşlarımıza ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA