Mersin Barosu 2022-2023 yılı staj eğitim birinci dönem açılışı yapıldı




Tarih: 11 Kasım 2022 Cuma 17:36


Mersin Barosu 2022-2023 yılı birinci dönem staj eğitim dönemi açılışı Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, başkanlık divanı, yönetim kurulu üyeleri, Avukatlık Akademisi ve Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Hasan Canacankatan’ın sunumuyla başladı.

Stajyer avukatları katılımıyla gerçekleşen staj eğitiminin açılış konuşmasını yapan Mersin Barosu Avukatlık Akademisi ve Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Hasan Canacankatan, her hafta salı ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan staj eğitimlerinin birinci döneminin 2023 yılı Şubat ayında sona ereceği, ikinci dönemin ise 2023 Mart ayında başlayıp Haziran ayında sona ereceği, teoriden ziyade dava türleri ve uygulamaları konusunda pratik ağırlıklı bir ders programı hazırlandığı ve yoğun bir seminer döneminin de olacağı bilgisini verdi.

Avukatlık mesleğinin tarihçesi, işlevi, amacı ve meslek etik kuralları hakkında bilgiler veren Baro Başkanı Gazi Özdemir konuşmasında, “Biz avukatlar ekonomik kazancımızı mesleğimizle sağlıyoruz. Mesleğimizi sürdürürken, kazanç elde ederken, mesleğin onurunu da korumak en büyük görevimiz olmalıdır. Staj döneminizde karşılaşacağınız her sorunda şahsım ve yönetim kurulumuz her daim yanınızda olacaktır" diyerek, stajyer avukatların başarılı bir staj dönemi geçirmesini temenni etti.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA