Altunok, belediye işçilerini sevindirdi




Tarih: 15 Kasım 2022 Salı 15:02


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Hizmet-İş Sendikası ile imzaladıkları ek protokolle belediyede çalışan işçilerin yemek ücretlerinde iyileştirmeye gittiklerini açıkladı.

 

 Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mustafa Karakaş’la başkanlık makamında  bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye bünyesinde görev yapan 487 personeli yakından ilgilendirecek ek bir protokol imzaladıklarını söyledi. İmza töreninde konuşan Başkan Altunok, “Belediyemizde görev yapan tüm personelimizle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz Silifke’ye ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Çalışan arkadaşlarımızın maaşlarını ve diğer ödemelerini de gününde ödüyoruz. Şimdi de belediyemizde çalışan 487 işçi arkadaşımızı yakından ilgilendirecek olan günlük yemek ücretlerinde bir iyileştirmeye gittik. Şu ana kadar ödenen yemek yardımını günlük 55 TL’ye çıkardık.  Böylece her işçimize ayda yaklaşık 1350 TL destek sağlamış olacağız. Biz çalışanın, emekçinin, işini düzgün yapan tüm çalışma arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Silifke’nin her metre karesinde emeği olan personelimizle şehrimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu anlamda imkânlarımızı da maksimum seviyeye çıkararak çalışanlarımıza destek oluyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İmkanlarımız dahilinde personelimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek ek protokolü Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mustafa Karakaş’la birlikte imzaladı. Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mustafa Karakaş’ta yapılan iyileştirme nedeniyle Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ederek, “Belediyede çalışan sendikamıza üye işçilerimizin yemek ücretleri imzaladığımız ek protokolle günlük 55 TL’ye çıkartılmıştır. Toplam 487 işçimizi ilgilendiren ek protokolümüzü imzaladık. İşçi dostu belediyecilik anlayışıyla uyum içerisinde çalışan ve her daim personelinin yanında olan Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a şahsım, işçilerimiz ve konfederasyonumuz adına teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA