Amasya’da yaşamını yitiren sanatçılar 3 gün sonra Mersin’e gelecekti




Tarih: 21 Kasım 2022 Pazartesi 18:03


Yenişehir Belediyesi’nin 2. Yenişehir Komedi Oyunları Festivali kapsamında Cuma günü Mersin’de sahneye çıkması beklenen tiyatro ekibinden 3 kişi Amasya’da geçirdiği kazada yaşamını yitirdi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’ten baş sağlığı mesajı geldi.

Haber-Burak Karataş

 

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs TIR'a çarptı. Kazada, minibüste bulunan 3 kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi ise yaralandı. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy ve arkadaşlarının olduğu öğrenildi. Aynı gün Mersin'de gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi'nde konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yaşamını yitiren tiyatro sanatçılarının 3 gün sonra festival kapsamında Mersin'e gelmesi beklenen sanatçılar olduğunu belirtti.

 

"İLGİ GÖSTEREN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Gerçekleştirdikleri festivalden söz ederek konuşmasına başlayan Özyiğit, "Geçtiğimiz cumartesi günü başlattığımız 2. Komedi Oyunları Festivali vardı. Büyük bir ilgiyle bir hafta boyunca devam edecek olan bu festivalimizde açılış büyük bir ilgiyle olmuştu. Bu esnada ilk oyunumuzda salon gerçekten taştı. İlgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

 

"BÜTÜN SANAT CAMİASININ BAŞI SAĞ OLSUN"

Özyiğit, geride kalanlara baş sağlığı dileyerek sözlerine şöyle devam etti; "Ancak üzülerek ifade etmek istiyorum ki Cuma günü saat 19.30'da bizim bu festival kapsamında misafirimiz olacak olan 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununu gerçekleştirecek olan bu ekip, Merzifon'da bir kaza geçirdi ve o kazada maalesef Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş isimli sanatçılar yaşamını kaybetti. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Ekip arkadaşlarına acil şifalar diliyorum. Bizim için çok dramatik. Böyle bir ilişki kurulmuş olmasından ötürü de bir o kadar acımızı artıran bir gelişme oldu. Bütün sanat camiasının başı sağ olsun."


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA