Bisiklet sürme etkinliğinin startı verildi




Tarih: 23 Kasım 2022 Çarşamba 15:43


İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen bisiklet sürme etkinliğinin startını verdi.

Öğretmenlerin katılımlarıyla düzenlenen bisiklet sürme etkinliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde start alarak Mezitli AMFİ tiyatroda sona erdi. Etkinliğin ardından katılımcı öğretmenlerimize sertifikaları verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem Koca, "24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle meslektaşlarımla bir araya gelerek birçok etkinliğin içinde yer almaktan gurur duyuyorum. Eğitim açısından en az akademik başarı kadar beden ve ruh sağlığının, sporun önemini her zaman vurguluyoruz. Bu anlamda bu etkinliğin öğrencilerimize örnek olmasını, evlatlarımızın açık havada fiziksel aktivitelerde bulunarak beden ve ruh sağlıklarına katkıda bulunmalarını temenni ediyorum. Hareketli bir yaşam ve sporun her şekli son derece kıymetlidir. Öğretmenlerimizin bu konuda ne kadar duyarlı olduklarının farkındayız. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen ve bugün burada bizimle olan tüm meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA