Çamsarı,ilçelerdeki Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarını ziyaret etti




Tarih: 24 Kasım 2022 Perşembe 17:21


Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut ve Anamur ilçelerindeki Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

22-23 Kasım tarihlerinde gerçekleşen ziyaretlerde Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, sorunları yerinde tespit etmek, karşılıklı beklentileri gidermek, akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin taleplerini dinlemek ve istişarelerde bulunmak üzere bir dizi toplantı ve görüşmeler gerçekleştirdi.İlk olarak Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ve Erdemli Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Çamsarı’yı Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Can Samırkaş karşıladı. Prof. Dr. Çamsarı, her iki okulunun akademik ve idari personeli ile görüşmeler gerçekleştirdi.Daha sonrasında Silifke’ye geçen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, burada Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Silifke Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Serap Ergene, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. AdemÖzarslandan, akademik ve idari personel ile bir araya gelen Prof. Dr. Çamsarı, okullar ile ilgili bilgi alarak talepleri dinledi.Ardından Anamur Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Gürkan Temiz, akademik ve idari personel ile bir toplantı gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokul ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantı sonrası, mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğü’nde olup 20 yıllığına üniversiteye kiralanan Anamur Eski Karan Motel ziyaret edildi. Ziyarette Çamsarı’ya Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Gürkan Temiz ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bilge Kaan Ercan eşlik etti.Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu ve Mut Meslek Yüksekokullarını da ziyaret eden Prof. Dr. Çamsarı burada Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Levent Son ve Mut Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Kasım Pınar, akademik ve idari personel ile bir araya gelerek güncel konular hakkında istişarede bulundu.Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, “Mersin Üniversitesi ister merkezde olsun ister ilçelerde; bütün Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları ile bir bütün. Merkezden uzak olan okullarımızla ile her zaman iletişim halinde olmayı sürdüreceğiz ve buralarda eğitim öğretim faaliyetlerini nasıl daha iyi hale getirebilir, fiziki imkanlarımızın nasıl daha yukarıya çekebilirizin çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ziyaretleri de işte bu kapsamda gerçekleştirdik. Özveriyle çalışan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Bizler de her zaman kendilerinin yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA