Van Büyükşehir Belediyesinden engelli vatandaşlara medikal malzeme desteği




Tarih: 12 Aralık 2022 Pazartesi 16:48


Van Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara medikal malzeme ve tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 vatandaşa medikal malzemesi, 6 vatandaşa da tekerlekli sandalye hediye edildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önce başvuruda bulunan ve tespitleri yapılan 11 vatandaşa; ayakta dik durma sehpası, ayak bileği ortezli (AFO) bot, diz altı protezi, oksijen konsantratörü, oksijen cihazı, yüksek yoğunluklu plastik yürüyüş moldu (PAFO), diz altı ve dizlik liner, ev tipi mekanik ventilatör, bacak protezi ve diz kapağı iğnesi gibi medikal malzemeler verilirken, 6 vatandaşa da tekerlekli sandalye hediye edildi. 
  Ayrıca 2022 yılı içerisinde toplamda 22 aileye medikal malzeme desteği verilirken, 34 vatandaşa da tekerlekli sandalye ulaştırıldı. 
  Verilen destekten dolayı büyük bir mutluluk yaşayan engelli vatandaşların aileleri, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ve belediye ekiplerine teşekkür etti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA