’Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayız’ projesi hayata geçiyor




Tarih: 23 Aralık 2022 Cuma 18:03


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, ’Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayız’ projesinin büyük ölçüde tamamlandığını belirterek, "Bütün aşamalarıyla tarımsal süreçlerin yakın takibinde, kontrol ve denetim konularında büyük katkılar sunacak olan web tabanlı bir program geliştirildi. Bu program sayesinde müdürlüğümüzün sahada yaptığı faaliyetleri, projeleri, saha kontrollerini, denetimlerini, eğitimleri, ihracat ve ithalat kontrolleri gibi tüm konulara ilişkin verilere anlık olarak web tabanlı program üzerinden ulaşımı sağlanacak" dedi. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın talimatıyla, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan ’Çiftçimiz Neredeyse Biz Oradayız’ projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

"Proje ile çiftçilerimizin talepleri kısa sürede çözüme kavuşacak"

Projenin hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler alan Pehlivan, proje ile ilgili çalışmaların İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından büyük ölçüde tamamlandığını söyleyerek, "Bütün aşamalarıyla tarımsal süreçlerin yakın takibinde, kontrol ve denetim konularında büyük katkılar sunacak olan web tabanlı bir program geliştirildi. Bu program sayesinde müdürlüğümüzün sahada yaptığı faaliyetleri, projeleri, saha kontrollerini, denetimlerini, eğitimleri, ihracat ve ithalat kontrolleri vb. tüm konulara ilişkin verilere anlık olarak web tabanlı program üzerinden ulaşımı sağlanacak. Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde çalışan bütün personelimiz uzmanlık alanlarına giren konularda sürekli sahada, çiftçilerimiz neredeyse orada olacak, onların hizmet çağrılarına, taleplerine kulak vererek çözüm üretecek ve sonuçlandıracak. Tarım personelimiz çiftçilerimizle daha yakın bir iletişim içinde olacak" ifadelerini kullandı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA