ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA, BOTAŞ ENGELİNİ GEÇEN TARSUS İLK YARIYI LİDER TAMAMLADI




Tarih: 25 Aralık 2022 Pazar 16:21


Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Tarsus Belediyespor (K) konuk olduğu Botaş Gelişim’e karşısında aldığı 58-56’lık galibiyet ile zirvedeki yerini korudu. Tarsuslu Periler bu galibiyet ile ligin ilk devresini de lider olarak kapattı.

Haber – Behzat Ö. Beyazlar

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de lig başından beri etkili bir performans sergileyen Tarsus Belediyespor, 15.haftada Botaş Gelişim’e konuk oldu. Lig yarışında zirve koltuğunu yakından ilgilendiren maç cumartesi günü saat 14.00’da Ankara Spor Salonu’nda oynandı.

ZORLU MAÇTA PERİLER KAZANMAYI BİLDİ

Zirve yarışında önemli bir dönemeç olan Botaş Gelişim karşılaşmasına Tarsus Belediyespor etikli başladı. İlk çeyrekte Tarsus Belediyespor , rakibine 19-15’lik sayı üstünlük sağladı. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde sayı olarak durağan geçti. 2.periyotta rakibine karşı 13-11’lik skorla tamamladı ve Tarsus soyunma odasına 32-27 üstün giden taraf oldu. Karşılaşmanın ikinci devresinde Batoş Gelişim periyodu 14-12’lik skor aldı ve farkı 3 sayıya düşürdü. Son dakikalarına başa baş gidilen karşılaşmada Tarsus Belediyespor hata yapmadı son çeyreği rakibine 15-14 verse de Tarsuslu Periler maçtan 58-56’lık skor ile galip ayrıldı.

SASHA GOODLETT YİNE TAKIMI SIRTLADI

Karşılaşmada Rana Uçar 22 sayı ile maçın en skorer ismi olurkan, Tarsus Belediyespor’da  Amerikalı oyuncu Sasha Goodlett yine takımının yıldızı oldu. Sasha Goodlett 20 sayı, 18 ribaunt ve 4 asist takımın galibiyetinde önemli rol oynadı. Botaş Gelişim maçı ile Kadınlar 1.Ligde ilk devrede tamamlandı. Tarsus Belediyespor, ligde oynadığı 15 maçta, 13 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı.

İKİNCİ DEVRE 7 OCAK’TA BAŞLIYOR

Ligin ilk devresini lider tamamlayan Tarsus Belediyespor’da ise moraller oldukça yüksek, sezona şampiyonluk parolası ile başlayan periler ikinci devrede de galibiyet serilerini sürdürüp şampiyon olarak süper lige çıkmanın hesaplarını yapıyor. Tarsus sezonun ikinci devresinde 7 Ocak’ta oynayacağı Karabulut Elazığ Basketbol maçı ile startı verecek.

 

 

 

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA