Öğrenciler, kısa filmleriyle Balıkesir’i anlattılar




Tarih: 27 Aralık 2022 Salı 11:43


Balıkesir Kent Konseyi ve Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Fakültesi işbirliğinde, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen “Bak-Gör-Çek” kısa film proje yarışması sonuçlandı.

Resim, Baskı Sanatları, Grafik Sanatlar ve Mimarlık bölümleri lisans ve lisansüstü öğrencileri; Eylül ve Aralık tarihleri arasında alanında uzman akademisyenler tarafından gerçekleştirilen çalıştayda Balıkesir kent algısı üzerine üretilen filmler yarıştı 
  Balıkesir’i öğrencilerin gözünden görmek ve deneyimlemek, ürettikleri filmler ile kendilerini ifade etmelerine yer vererek, düşünme konusunda motive etmek, takım çalışmasını özendirmek amacıyla düzenlenen “Bak-Gör-Çek” başlıklı kısa film projesi yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllerine kavuştu. 
  Ödül törenine Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı da katıldı. Törenin ardından yarışmaya katılan tüm filmlerin halka açık gösterimleri yapıldı. 
    


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA